Management Assessment

• Prædiktion af succes
• Karakteristisk adfærd
• Risikoelementer
• Udviklingsfokus

Målet

At få de rigtige topchefer ind i organisationen til at sætte, lede og implementere strategien er helt afgørende for virksomhedens præstationer. Det sikrer denne karakteristiske fremadgående indsigt, ledelsesenergi og organisatorisk trækkraft, der skal til for få strategien til at fungere med profitabilitet i komplekse forretningssituationer.

Vi har assesset til chef positioner i årtier på tværs af forskellige industrier i Europa, Nord og Sydamerika, Asien og Østeuropa.

Rækkevidde

Erfaringen inkluderer:

  • Individuelle assessment til positioner
  • Udviklings og potentiale assessments
  • Specialister, executives, boardmembers
  • Management audit som en del af mergers,  og acquisitions
  • Organisations forandrings programmer
  • Eksterne benchmark processer

Prognosesikkerheden

Gennem vores assessment kan vi forudsige job succes, beskrive personlighedsdynamikker med en tydeliggørelse af den dominerende karakteristisk adfærd der kan forventes, kritisk for ansættelsesbeslutningen.

For at kunne fastholde stringent kvalitet og effektivitet i vores assessment tilgang, er vi omhyggelige med at dokumentere vores metoder og processer. Vi superviserer og vurderer vores egne præstationer.

Vi har ingen tilknytninger til headhuntere og vil heller ikke lade os påvirke af intern politik eller magtinteresser: Vi bringer alene en ren, faktabaseret prognose i forhold til den givne stilling.

Først og fremmest er vi dedikerede til kunden med en kompromisløs indsats for at få den rigtige kandidat ind. Vi er i særdeleshed opmærksomme på den fortrolighed og respekt der skal være ved management assessment.

Processen

Vi træder ofte ind i processen efter headhuntene har præsenteret deres kandidater og virksomheden har valgt den ene eller de to bedste til den endelige assessment. Vi håndterer hele assessment processen frem til feedback til kandidaten. Vi møder kandidaten i vores kontorer i København eller Zürich, eller rejser til en passende lokation for at facilitere en tidseffektiv proces.

Der er mange forskellige typer af toppositioner og mange måder at nå dertil, men de kræver sædvanligvis alle en kombination energi, mod, kompetencer og muligheder.

Det er derfor naturligt, at hvis du ikke har energien til at eksponere dig selv for mulighederne og hvis du ikke har kompetencen til at se og udnytte mulighederne, så kan karriere fremdrift blive en tung proces.