The Office

I

Mission

Missionen er at hjælpe ledere med at trives og præstere i lederrollen.

Der er tre indfaldsvinkler:

Coaching på ydre organisatoriske spørgsmål, dvs. problemer, udfordringer, muligheder etc., der møder lederen i forretningsomgivelserne.

Konsultation på indre psykologiske problemstillinger, der hæmmer lederen i at udnytte sit potential på en optimal måde.

Behandling af stress der er relateret til det at præstere i specialist- og lederrollen; når dit drive og omgivelserne bringer dig i en situation, hvor du mangler energi, overblik og tillid til dig selv

Baggrund

Jacob Sand Christensen er cand.psych. fra Københavns Universitet. Han er autoriseret som psykolog af Sundhedsstyrelsen og er godkendt som specialist og supervisor i Organisationspsykologi af Dansk Psykologforening. Han har modtaget en uddannelse som Flyvepsykolog i Flyvevåbnet og har gennemført et 3-årigt psykoterapi uddannelsesprogram i ISTDP.

Han startede sin karriere i Flyvevåbnet som flyvepsykolog. Senere blev han Partner i en af ​​de største danske konsulentvirksomheder efterfulgt af linjestillinger. Den sidste stilling var som medlem af koncernledelsen i en førende global servicevirksomhed med hovedkontor i Zürich.

Hans hovedansvar har været inden for forretningsplan og strategiprocesser, effektiviserings- og omkostningsbesparlses programmer, organisations- og teamudvikling, management assessment og -udvikling, coaching og psykoterapi.

Han har boet og arbejdet i Schweiz i en årrække. Han har gennem hele sin karriere arbejdet på både strategisk og operationelt niveau i Skandinavien, Europa, Nord- og Sydamerika. Han har været på opgaver i Asien i ca. 2½ år.

Jacob Sand Christensen grundlagde www.sandchristensen.com i 1997. Derudover er han grundlægger og partner af www.howitzsand.com, et high-level konsulentfirma der leverer bestyrelsesevalueringer og af www.istdpcph.com, en Klinik for Dynamisk Psykoterapi i København.

For yderligere information besøg venligst IN.

Psykoterapeutisk uddannelse og træning (PDF)

Medlemskaber og tilknytninger:

Medlem af Dansk Psykologforening

Medlem af den schweiziske psykologforening (FSP/ZÜPP)

Fuldt medlem af EAAP (European Association for Aviation Psychology)

Medlem af Dansk Selskab for ISTDP

Organisering

SANDCHRISTENSEN arbejder sammen med en række specialiserede konsulentvirksomheder på tværs af det organisatoriske psykologiske spektrum.