Behandling

I

Arbejdsrelateret stress

Rollen og jobbet som leder eller specialist i præstations krævende omgivelser, hvor du bliver målt på egen individuel præstationsmål, årligt funktionelle stretching mål, med et forretningsenheds ansvar og hvor aflønningen ofte er en kombination af en fast grundløn (for at holde dig er i live), årlig præstationsbonus (for at få dig til at føle dig godt tilpas) og med en god andel af aktier i virksomheden (udsigter til at opnå langsigtet velstand + for at sikre din loyalitet) skaber et miljø for stressinduceret sygdom.

I denne type organisationer vil der som hovedregel altid være elementer af præstationsstress og intern relations frustration, der vil medføre en vis grad af spekulationer, utilfredshed, kvaler, spændinger, nervøsitet, skuffelse, over belastning af dig selv osv. Og selv i højt profilerede virksomheder vil du kunne møde dårlig ledelse og forskellige grader af en giftig kultur; begge hoved bidrager til stress.

Dette er blot en del af pakken, der kommer med alt det positive; det at arbejde tæt på virkelig dygtige mennesker, super engagerede teams, stærk positiv præstationskultur på tværs af funktionerne, reel mulighed for at møde egne ydre grænser, konstante læringsmuligheder, endeløs relations opbygning og meget ofte i et inspirerende internationalt miljø.

Alle vil opleve modgang og tilbageslag. Du omgrupperer, genopbygger energi og er frisk efter en solid aften, weekend eller ferie.  Men nogle gange akkumulere belastningerne, og du kan ikke bryde ud af mønstret; du kan være på vej ind i en mere permanent stressbelastningssituation hvor midlertidige stress symptomer bliver permanente. Disse kan vise sig som søvnløshed, træthed, du bliver kort for hovedet/let irriteret, energiforladt, tristhed, mindre kreativitet, hukommelses og koncentrations vanskeligheder.

I disse tilfælde anbefaler vi, at du håndterer det, før det udvikler sig til et alvorligt problem. Jo tidligere du behandler det, jo mindre langsigtet effekt kan det have. Og jo hurtigere lærer du af det og udvikler dig som professionel.

 

Behandlingen;eksterne og interne faktorer

I behandlingen fokuserer vi på to faktorer:

 

Vores mål er at bringe dig tilbage på sporet så hurtigt som muligt. Vi kombinerer vores erfaring og viden om organisatoriske dynamikker med dynamisk psykoterapi for at rydde vejen frem til bedring. Vi har fokuserede ugentlige møder.

Ring eller mail for yderligere information.